Aanpak & vergoeding

Hoe ziet de behandeling eruit?

Afspraak inplannen of terugbelverzoek aanmaken

Maak eenvoudig online een afspraak via de knop of vul het terugbelformulier in. Ik neem vervolgens contact met je op om een afspraak te plannen. Uiteraard kun je me ook telefonisch bereiken.

w

Intake en behandeling

Je komt naar de gemaakte afspraak, waar we een intake zullen uitvoeren en de behandelopties bespreken. Vervolgens voeren we de eerste behandeling uit. Het kan ook voorkomen dat we in eerste instantie alleen de intake uitvoeren; dit zal duidelijk worden tijdens de intake. Als je hulpvraag meerdere behandelingen vereist, zullen we samen bespreken welke route het beste bij jou past.

Kun je bij mij terecht?

Ik behandel helaas geen mensen met ernstige psychiatrische klachten. Indien je deze klachten hebt, of dit uit het intakegesprek naar voren komt dan help ik je alsnog graag met een doorverwijzing naar de juiste hulp. Ook als je regelmatig zoveel last hebt van de klachten dat je ook buiten kantoortijden een beroep op een therapeut wilt of moet kunnen doen, verwijs ik je graag door.

Neem bij twijfel gerust contact met me op.

Indien je een aanvullende zorgverzekering hebt dan kom je eventueel in aanmerking voor een vergoeding van (een deel van) de kosten van de behandeling. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding? Neem dan contact met me op. De behandelingen  bij Recovery Now zijn vrijgesteld van BTW.

Tarieven

Tarieven:

  • Psychosociale therapie          €100 per sessie (1 uur)
  • EMDR                                         €100 per sessie (1 uur)
  • Voetreflexmassage                 €80 per sessie (1 uur)
  • Verslavingshulp                       €100 per sessie (1 uur)
  • Hypnotherapie                         €150 per sessie
  • Regressietherapie                   €175 per sessie
  • Virtuele maagband                €699 4 sessies

 

Kosteloos oriëntatiegesprek

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek bekijk ik of jouw hulpvraag binnen mijn werkgebied ligt of dat een doorverwijzing beter is. Ook kun je voor jezelf bepalen of je je op je gemak voelt: vertrouwen en veilig voelen is belangrijk voor het contact en het succes. Dit kan zowel in mijn praktijk als online. Tijdens een oriënterings- en kennismakingsgesprek is er nog niet sprake van behandeling. Afstemmen op je hulpvraag doen we na het oriënteringsgesprek in onze eventuele 1e sessie.

    Recovery Now is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Roermond, Baexem, Born, Echt, Grathem, Heel, Herkenbosch, Haelen, Herten, Heythuysen, Ittervoort, Kelpen-Oler, Leveroy, Maria-Hoop, Maasbracht, Montfort, Neeritter, Nunhem, Ohé en Laak, Posterholt, Roosteren, Sint joost, Sint Odiliënberg, Stramproy, Susteren, Swalmen, Thorn, Venlo, Vlodrop, Weert en Wessem, Maastricht, Heerlen, Brunssum, Sittard, Geleen Ook prima bereikbaar van de Belgische plaatsen: Breem Elen, Dilsen-Stokkem, Gruitrode, Kinrooi, Maaseik, Molenbeersel, Ophoven, Opitter, Stokkem en Tongerlo.